Hvem er gulveliten

Gulveliten har i snart 30 år leveret professionelt gulvarbejde til både private og erhvervsfolk. Vi benytter os af markedets mest avancerede udstyr og udfører alle slags gulvopgaver. Udover at vores gulvfolk er topuddannede, så arbejder de effektivt og er klar og yderst egnede til at yde professionel rådgivning på stedet.

Høj kvalitet til prisen

Vores nøgleord er effektivitet, fleksibilitet og professionalisme, når vi udfører en gulvopgave. Vores kendetegn er, at levere et kvalitetsrigt resultat, og vi ordner alt fra punkt til prikke. Eftersom at vi benytter os af top avanceret udstyr og har de rette folk til netop din opgave, kan vi med sikkerhed sige at dit kommende tilbud er prisdygtigt og kvalitetssikret.

Fuld tilfredshed

Hos Gulveliten sætter vi stor pris på kundens ønsker, behov og tilfredsstillelse ved arbejdet. Derfor arbejder vi meget på at yde den bedste service samt vejledning før opgavens start og indtil den slutter.

Vores gulvfolk er dygtige i deres engagement og de forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Vi tilbyder desuden 3 års garanti på alt gulvarbejde.

For yderligere info om vores arbejde og hvad vi ellers kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os