Lakering af gulv i København og hovedstadsområdet

Lakering af gulve giver et flot og holdbart finish

Lakering af gulv – how to

Efter en gulvafslibning er lakering af dit gulv den mest slidstærke løsning, der kan få dit guv til at holde i mange år fremover. Efter den indledende gulvafslibning behandles gulvet med en grundlak. Efter tørring støvsuges gulvet grundigt, og herefter gives anden omgang lakering af dit gulv. Lakbehandling kan gives to gange, men for det maksimale udbytte vil vi i de fleste tilfælde anbefale tre gange lakering af dit gulv.

Gulve med lak er ret slidstærke og derfor godt velegnet til rum, som ofte befærdes. Gulveliten har en del erfaring med lakbehandling af gulve, og de fleste gulvopgaver omhandler netop denne type efterbehandling. Derfor er du sikret en tiptop gulvservice, og du bliver kun glad for resultat.

Slibning og lakering af gulve – pris

Hvis du vil høre mere om prisen på slibning og lakering, så kan du få et overblik over vores priser her. Du er også altid velkommen til at ringe til Gulveliten på [wsb_phone] og høre mere omkring et tilbud på netop dit gulv. Skal du for eksempel både have udført en slibning af dit parketgulv og samtidig have foretaget en lakering? Så kan vi typisk give dig en pris ud fra antallet af gulvarealets kvadratmeter.

Lakering af gulv – ring til Gulveliten

Lakering af dit trægulv er altid en god løsning, hvis du ønsker en slidstærk løsning, som skal holde i mange år fremover. Gulveliten er din professionelle gulvsliber i København og omegn. Vi udfører altid professionel slibning og lakering af alle typer gulve. Vil du læse mere om vores gulvafslibning? Så klik her.

Kontakt os for at høre mere på. Vi tager os af både gulvafhøvling, gulvafslibning, ludbehandling samt lakering af gulv. Kort og godt: Skal du have udført nogen form for gulvbehandling? Så tag fat i Gulveliten. Vi står altid klar med et godt råd, så dine gulve altid er tiptop.