Laminatgulv – En robust gulvløsning

Står du og overvejer en slidstærk og robust gulvbelægning? Så er laminatgulv det helt rigtige at vælge. Der er nemlig en del fordele ved at vælge netop denne type gulvbelægning.

Fordele ved laminatgulv

Blandt dem er, at så snart laminatgulvet bliver lagt, kan det tages i brug med det samme. Den anden ting er, at man kan få laminatgulve i utallige variationer i forhold til udseende og overflade.

Det gode ved laminatgulve i modsætning til eksempelvis plankegulve og parketgulve er, at det er yderst sjældent, at det kan repareres eller slibes ved større slidskader. Dog skal det lige siges, at man til gengæld får et super slidstærkt gulv, der kan tåle en del, således at der skal anstrenges for at påføre slidskader.

Kvalitetssikret arbejdsgang

Der er utallige mange muligheder med et laminatgulv, hvad angår farver og struktur på gulvet. Gulveliten har i mange år lagt laminatgulve og hjælper dig gerne med din laminatgulvopgave. Vores arbejde er kvalitetssikret og vi er klar til at rådgive dig frem til en fordelagtig laminatgulvløsning, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os og få yderligere info om vores gulvbelægningsarbejde.