Epoxy gulve

Med epoxy gulve opnår man en ensartet overflade på hele gulvet uden at der dannes samlinger. Dette gør epoxygulvene til en rengøringsvenlig gulvbelægning, da de er nemme at rengøre og vedligeholde. På baggrund af disse egenskaber, gør det epoxygulve særligt velegnet til eksempelvis køkkener, kantiner og andre steder, hvor der er stor fokus på hygiejnen.

Linoleumsgulve er et populært valg

Linoleumsgulve har i mange år været et populært valg til gulvbelægning på bl.a. skoler, institutioner og sygehuse. En af grundene til det er, at linoleumsgulve generelt har en god holdbarhed og er nemme at vedligeholde og holde ren. Desuden er det meget slidstærkt og kan derfor tåle en del belastende trafik.

Linoleum findes i rigtige mange farver, meleringer og forskellige overflader, og du kan derfor få dit linoleumsgulv som du selv ønsker og vil have det skal se ud. De fås i baner, der er 200 cm brede, eller som fliser der måler 30×30 cm eller 50×50 cm.

Hvilken type linoleum passer til din opgave

Hvis du er i tvivl om, hvilken type eller farve linoleum du kunne tænke dig, rådgiver vi dig gerne og hjælper dig frem til at vælge den helt rigtige linoleumsgulv efter dine ønsker og behov.

Kontakt os gerne hvis du overvejer linoleumsgulv og få et prisdygtigt tilbud oveni.