Gulvafhøvling i København og hele Sjælland

Gulveliten udfører gulvafhøvling, -afslibning og efterbehandling af gulve i København og hele Sjælland. Vi kører dagligt ud på opgaver i både Nord-, Midt-, Syd- og Vestsjælland. 

Afhøvling af gulv – how to?

Med gulvafhøvling fjerner man ikke bare overfladebehandlingen, der engang findes på et trægulv, men derimod fjernes de øverste millimeter af selve trægulvet. Gulvafhøvling er ikke noget, der foretages ved almen slitage eller lignende, og derfor skal der være større eller dybere skader, før man vil gå ind og foretage en gulvafhøvling. Der kan være flere årsager til hvorfor en almen gulvafslibning ikke er tilstrækkelig nok, og derfor skal der blandt andet være tale om følgende situationer:

  • Dybe skader i trægulvet
  • Limrester, tæpperester eller andet på gulvet
  • Beskadiget trægulv grundet temperaturpåvirkning
  • Fremtrædende gamle skævheder i trægulvet
  • Ferniserede gulve
  • Fugtskadet gulve

Efter endt gulvafhøvling foretages som regel altid en gulvafslibning, som skal udglatte potentielle ujævnheder.

Afhøvling af gulve for en god pris

Alt efter hvor stort dit gulv er, og dets tilstand samt tilkommelighed fastsætter vi en pris på afhøvling af dit gulv, når vi besøger dig for at se opgaven an. Vi kommer gerne på besøg, og vi tilbyder gulvafhøvling i København og hele Sjælland.

Læs mere om, hvordan vi fastsætter budget – altid høj kvalitet til fordelagtige priser

Afhøvling af gulv – ring til en professionel

Da en gulvafhøvling bør foretages af professionelle fagfolk, anbefales det helt klart, at man overlader arbejdet til de helt dygtige. Gulveliten udfører en del gulvopgaver med netop afhøvling. Derfor tør vi godt sige, at vi har den rette ekspertise og erfaring på området, og på baggrunden af dette sikres kunden det helt rigtige og ønskede resultat. Se vores anmeldelser fra andre kunder på Trustpilot.

Kontakt os i dag og få et prisdygtigt tilbud på din gulvafhøvlingsopgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!