Efterbehandling af gulve

Når man har slebet et gulv, er det typisk flot og fint, men da det er sart, skal det som udgangspunkt efterbehandles for at beskytte det så længe som muligt. Vi udfører efterbehandling af gulve professionelt, og efterlader det altid flot og indbydende.

Forskellige typer af efterbehandlinger

Der findes forskellige former for efterbehandling af gulve, og vi hjælper dig gerne med det, hvad enten det bliver det ene eller det andet, du vælger. Det er nemlig kunden, der træffer beslutning om, hvilken form for efterbehandling, der skal udføres på gulvet. Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken efterbehandling der er mest relevant og velegnet. Derfor har vi skrevet lidt om de forskellige efterbehandlinger.

Efterbehandling af gulve

Lakbehandling

Ved lakbehandling af gulv, startes med gulvafslibning for derefter at behandle det med grundlak. Dernæst støvsuges gulvet grundigt, og man giver anden gang lak. Lakbehandlingen kan gives 2 gange, men man vil i de fleste tilfælde anbefale 3 gange, da man opnår en bedre og stærkere overflade.

Gulve med lak er ret slidstærke og derfor godt velegnet til steder, hvor der befærdes tit.

Gulveliten har en del erfaring med lakbehandling af gulve, og de fleste gulvopgaver omhandler netop denne type efterbehandling. Derfor er du sikret en tiptop gulvservice og du bliver kun glad for resultat.

Naturolie eller hvidolie?

Der er en forskel på natur og hvidolie. Naturolien giver gulvet et rustikt look og en varm og indbydende glød. Mens hvidolie er en sart men flot efterbehandling, der har til opgave at lysne gulvet.

Nyslebet gulv lyst

Ludbehandling

En ludbehandling fungerer som en afblegning og har til opgave at hæmme gulningsprocessen i træet. Til denne efterbehandling kræves en eventuel mætning af træet, og dette foregår med enten natursæbe eller en hvidpigmenteret sæbe.

Hvidpigmentering

Hvidpigmentering er noget hvidt pigment (farvestof), som er rørt op i et bindemipel, lak eller lignende. Det hvide pigment har til opgave at lægge sig som en hinde ovenpå træet, og dermed lysne gulvet op.

For yderligere info kontakt os gerne og hør nærmere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din gulvafslibningsopgave. Vi findes også på Facebook.