Gulvafslibning fra København og Frederiksberg til resten af Sjælland

Med en gulvafslibning bliver det slidte gulv ensartet og flot at se på. En gulvafslibning er derfor en form for reparation af gulvet, idet det frisker træet op og får det til at fremstå nyt og pænt.

Gulvafslibning giver træet nyt liv

Er dit trægulv slidt og medtaget? Vær ikke bekymret! Hos Gulveliten kan du nemlig få dine gulve til at genvinde det friske og nye look med en gulvafslibning. Vi har bred ekspertise i gulvafslibning af trægulve og alt der hører med, da vi har udført utallige gulvafslibningsopgaver gennem snart 30 år. Du er garanteret et smukt og kvalitetssikret resultat. Samtidig får du 3 års garanti på udført gulvarbejde. Vi har de helt rette gulvfolk til netop din gulvopgave, hvad enten du en erhvervs – eller privatkunde. Vi tilbyder gulvafslibning fra København og Frederiksberg til resten af Sjælland. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning involverer et antal maskiner, der skal slibe gulvet ned og derefter sikre en flot finish. Under en gulvslibning nedsliber man ca. 1-1,2 centimeter af trægulvet. Dette gør man for at fjerne den gamle behandling og få gulvets naturlige farve og årer til at træde frem på ny.

Som regel bliver der slebet 3-5 gange med sandpapir i forskellige størrelser, idet der bliver startet med en grov slibning for dernæst at ende med en fin af slagsen. På denne måde fjernes skrammer og mindre skader eller ridser i gulvet, og resultatet er typisk en glat og fin overflade.

Som finish på det hele er gulvet nu klar til en efterbehandling med enten lak, lud, olie eller sæbe, alt efter kundens ønske og behov.

Vi udfører gulvafslibning i Glostrup, København og på Frederiksberg

Vi tilbyder gulvafslibning i København og resten af Sjælland, og kommer gerne ud og vurderer din opgave.

kontakt os gerne for yderligere information og et uforpligtende tilbud. Vi vil glædeligt fortælle nærmere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din gulvafslibningsopgave. Vi findes også på Facebook.